Werkhoven/Odijk

Buurtzorg team Werkhoven en Odijk: professioneel en betrokken

Al sinds 5 jaar is er een professioneel en enthousiast team van wijkverpleegkundigen en verzorgenden actief in Werkhoven en Odijk.

We leveren wijkverpleging en verzorging bij u thuis voor u, samen met u en uw omgeving. Samen kijken we welke zorg er nodig is en regelen zo nodig ook de indicatie. U kunt denken aan het helpen bij het aantrekken van de steunkousen, het verzorgen van medicijnen, de dagelijkse verzorging, maar ook wondverzorging of stomazorg behoort tot onze mogelijkheden.

Wij streven er naar dat u zo lang en zo fijn mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Ook geven wij zorg in iemand zijn laatste levensfase, ook wel palliatieve of terminale zorg genoemd. Hier geven wij onder het tabje "palliatieve zorg" meer informatie over.

Mocht u over uw huidige thuiszorgverlener niet tevreden zijn en u wilt graag overstappen naar Buurtzorg, dan kunnen wij u daar bij helpen en zullen wij er voor zorgen dat dit soepel zal verlopen.

Buurtzorg is een professionele zorgorganisatie die werkt met kleine, zelfsturende teams. Hierdoor kunnen we zorg op maat geven en ziet u veelal dezelfde gezichten. We werken samen met de huisartsen en fysiotherapie in de omgeving.

We zijn een buurtzorg-plusteam, dit wil zeggen dat we met een vaste ergotherapeut en fysiotherapeut nauw samenwerken en een behandelplan voor u opstellen indien dit nodig is.

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. 

Ook voor een orienterend gesprek of advies kunt u contact met ons opnemen. We vertellen u graag over de mogelijkheden of geven advies over zorgzaken.

Momenteel zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een collega, dus ben jij verzorgende niveau 3 of verpleegkundige 4 of 5 en lijkt het je leuk om eens kennis te komen maken, stuur dan een mail of bel ons. Tevens zijn wij op zoek naar oproepkrachten op alle niveaus.

Wilt u meer weten over Buurtzorg Werkhoven/Odijk, neem dan contact met ons op.
Ambachtstraat 36 06-57998649
3985 SC Werkhoven werkhoven@buurtzorgnederland.com